Kattenhotel

Informatie

Belangrijke mededeling

KATTENHOTEL

Jullie weten dat we altijd iedereen zo goed mogelijk wouden tegemoetkomen met persoonlijke breng- en ophaaltijden voor ons kattenhotel. Maar we hebben de afgelopen periode gemerkt dat er te laks werd omgegaan met de afgesproken tijden, waardoor onze planning vaak in de problemen kwam.

Daarom hebben we besloten om vanaf nu te werken met vaste breng- en ophaaltijden. We doen dit omdat we het belangrijk vinden om voor iedereen voldoende tijd te voorzien voor de nodige uitleg en het afscheid. Zodat iedereen met een gerust hart op reis kan vertrekken. We willen er zeker van zijn dat iedereen de kans krijgt om op zijn gemak zijn of haar viervoeter te brengen of op te halen.

Bedankt voor jullie begrip en medewerking. Samen zorgen we ervoor dat ons kattenhotel een fine ervaring is voor de katten én hun baasjes!

Gaat u op vakantie, een weekendje weg, staan er verhuisplannen/renovaties op het programma of moet u naar het ziekenhuis; welke reden ook, uw lieve viervoeter is hartelijk welkom in het kattenhotel Wonderful Treatment.

Wonderful Treatment is een gezellig kattenhotel, met een familiale sfeer die jullie lieveling(en) met heel veel plezier opvangt. Door onze kleinschaligheid kunnen we iedere kat net die liefde en aandacht geven die hij/zij nodig heeft.

Het hotel is gebouwd in het achterste gedeelte van het woonhuis en is dus echt geïntegreerd in ons privéleven. Het heeft 10 kattenkamers ter beschikking, waarin maximum 2 katten kunnen verblijven (weliswaar van hetzelfde gezin). 5 kamers hebben een buitenzicht, de andere 5 hebben dit ook, maar met als extraatje een aansluitende buitenren en we hebben 1 grote gezamenlijke kamer waar de aller sociaalste katten met elkaar kunnen vertoeven.

Vanaf 2023 breiden wij uit omdat de vraag groter is dan ons huidig aanbod! Aan de hand van wooncontainer-units maken wij een tweede gezellige kattenhotel met 9 extra kamers allemaal met een buitenverblijf. 4 kamertjes zijn geschikt voor 1 poes en de overige 5 voor 2 poezen van hetzelfde gezin.

Met een warm hart voor dieren en de kennis over hun verzorging en welzijn, wil ik hen een leuke vakantie bezorgen!

  • Vaccinatie, ontworming en vlooienbehandeling moet actief werkzaam zijn tijdens het verblijf in het hotel. Vaccinatie tegen leucose, niesziekte en panleucopenie (kattenziekte) zijn verplichte inentingen die uw kat minimaal 1 maand en maximum 11 maanden vóór het verblijf gehad moet hebben. Ontworming en vlooienpreventie gebeurt best 2 weken vooraf. Raadzaam is een behandeling die meerdere parasieten bestrijdt.
    Het vaccinatieboekje van uw kat blijf gedurende het ganse verblijf in ons kattenhotel en is dus verplicht mee te brengen. Tip: laat uw dierenarts weten dat uw kat(ten) op hotel gaat/gaan.
  • Als de vaccinaties van uw kat(ten) niet in orde zijn of er geen geldig bewijs is dat DEZE de juiste vaccinaties gekregen heeft, zal deze niet in het hotel, maar in onze voorziene quarantaine geplaatst worden en zal de dierenarts van het hotel deze ontbrekende vaccinaties asap komen inenten, de kosten die hieruit voortvloeien zijn voor de eigenaar.
  • Bij het brengen van uw huisdier dient het volledige bedrag voor het verblijf betaald te worden. Deze betaling kan via contanten of via Payconiq/Mobiele Banking App (QR code). De dag van brengen en ophalen wordt als volledige dag aangerekend.
  • Het brengen en ophalen van de kat(ten) gebeurt enkel na afspraak via telefoon of mail en dit op vaste tijdsloten. Dit geldt ook voor het bezoeken van het hotel en kan enkel volgens de beschikbare tijdsloten.
  • Katers ouder dan 6 maanden moeten gecastreerd zijn.
  • Wij verkiezen dat u voldoende van uw kat haar/zijn eigen voeding meeneemt, dit om extra stress rond eten te reduceren. Is de kat gewoon om natvoer te krijgen? Breng deze dan ook zeker mee. Wij hebben indien nodig droogvoer van Royal Canin ter beschikking. Neemt uw kat medicatie? Gelieve hiervan dan ook voldoende mee te brengen.

  • Het mandje waarin u uw kat vervoert, blijft eveneens in het hotel. Deze wordt gebruikt als extra slaapplaats met hun vertrouwde geur. Speeltjes, dekentjes, knuffels,… zijn eveneens welkom.

Breng en ophaaltijden

Maandag
9:00 - 10:00 & 18:00 - 19:00
Dinsdag
9:00 - 10:00 & 18:00 - 19:00
Woensdag
9:00 - 10:00 & 18:00 - 19:00
Donderdag
9:00 - 10:00 & 18:00 - 19:00
Vrijdag
9:00 - 10:00 & 18:00 - 19:00
Zaterdag
9:00 - 10:00
Zon- en feestdagen
gesloten

Reviews

Alle rassen welkom

Vol liefde en beste zorgen

Professionele Trimster

Contacteer mij

4 + 3 =