Kattenhotel

Informatie

Reservatieformulier – kattenhotel

Om een reservatie te maken voor het kattenhotel kan je onderstaand formulier gebruiken. Zodra je deze hebt ingevuld zal je automatisch enkele documenten ontvangen. Gelieve deze documenten goed door te nemen en zo volledig mogelijk in te vullen. Dit zal de reservatie en het verblijf zeker ten goede uitkomen.

Wanneer we de reservatie hebben kunnen verwerken zal je hiervan bericht ontvangen.

 

Onze prijzen

 

Aantal katten 1 2
Kamer zonder buitenverblijf 11,00/Dag 20,00/Dag
Kamer met buitenverblijf 13,00/Dag 24,00/Dag

Reservatieformulier – kattenhotel

Informatie

  • Volgende zaken zijn in de prijs inbegrepen: huisvesting, vers water en voeding en de nodige dagelijkse verzorging en aandacht. Indien U het gastdier komt ophalen, vroeger dan de einddatum, worden de overige dagen niet terugbetaald. Indien ophaling gebeurt later dan de einddatum, dient men Wonderful Treatment tijdig (minstens 24 uur op voorhand) te verwittigen en worden de kosten van deze extra dagen geteld.
  • Bij het brengen van Uw huisdier dient het volledige bedrag voor het verblijf betaald te worden. Deze betaling kan via contanten of via Payconiq/QR code. Bij het ophalen van Uw huisdier wordt het resterende bedrag, samen met eventuele extra kosten (bijvoorbeeld tussenkomst dierenarts,extra voeding en/of medicatie,…) vereffend. De dag van brengen en ophalen wordt als volledige dag aangerekend.
  • Vanaf dat één dezelfde eigenaar meer dan 3 katten of vanaf dat één dezelfde eigenaar 1 kat meer dan 30 dagen laat verblijven bij Wonderful Treatment, krijgen deze een korting van 10% op het volledige bedrag.

Alle rassen welkom

Vol liefde en beste zorgen

Professionele Trimster

Contacteer mij

7 + 11 =