Kattenhotel

Informatie

Reservatieformulier – kattenhotel

Om een reservatie te maken voor het kattenhotel kan u onderstaand formulier gebruiken. Zodra u deze hebt ingevuld zal u een automatische mail ontvangen met een Word-document genaamd ‘Gegevens kat’, gelieve, als u een nieuwe klant bent, deze in hetzelfde programma zo volledig mogelijk in te vullen en naar hetzelfde e-mailadres terug te sturen. Ook ons contract zal u hierin kunnen terugvinden, deze is puur informatief en dient nog niet gehandtekend te worden, dat gebeurd pas wanneer u de kat(ten) naar het hotel brengt.

Wanneer we de reservatie hebben kunnen verwerken, zal u hiervan bericht ontvangen dat het verblijf ingeboekt zal zijn.

  • Volgende zaken zijn in de prijs inbegrepen: huisvesting, vers water, voeding en de nodige dagelijkse verzorging en aandacht. Indien u het gastdier komt ophalen, vroeger dan de einddatum van de gemaakte reservatie, worden de overige dagen niet terugbetaald. Indien ophaling later dan de einddatum gebeurt, dient men Wonderful Treatment tijdig (minstens 24 uur op voorhand) te verwittigen en worden de kosten van deze extra dagen bij het afhalen in rekening gebracht.
  • Bij het brengen van uw huisdier dient het volledige bedrag voor het verblijf betaald te worden. Deze betaling kan via contanten of via Payconiq/QR code. Bij het ophalen worden eventuele extra kosten (bijvoorbeeld tussenkomst dierenarts,extra voeding en/of medicatie, zoals hierboven vermeld met extra verblijfdagen…) vereffend. De dag van brengen en ophalen wordt als volledige dag aangerekend.
  • Vanaf dat één dezelfde eigenaar minstens 3 katten of vanaf dat één dezelfde eigenaar 1 kat meer dan 30 dagen laat verblijven bij Wonderful Treatment, krijgen deze een korting van 10% op het volledige bedrag.

 

Onze prijzen

 

Aantal katten 1 2
Kamer zonder buitenverblijf 12,00/dag 21,00/dag
Kamer met buitenverblijf 14,00/dag 25,00/dag

Reservatieformulier – kattenhotel

HET HOTEL IS REEDS VOLZET VAN 1 JULI 2022 TOT EN MET 22 AUGUSTUS 2022

Alle rassen welkom

Vol liefde en beste zorgen

Professionele Trimster

Contacteer mij

1 + 2 =